Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
30
31
1
2
3
4
5
 
 
01/02/2017 - 19:00
Vodena meditacija na Študentskem kampusu

Vodena meditacija na Študentskem kampusu

Študentski kampus zate pripravlja čisto pravo vodeno meditacijo. Nismo še dodobra zakorakali v izpitno obdobje, zato nisi izjema, ki mrzlično išče zapiske, izgubljene nekje med novoletnimi prazniki. Za lažje premagovanje stresnih sunkov izpitnega obdobja te vabimo, da se nam pridružiš na vodeni meditaciji, ki bo potekala, 1. 2. 2017, ob 19.00 na Študentskem kampusu. 

Meditacijo bo vodil Gregor Šikman, intuitivni zdravilec in učitelj tehnik zdravljenja. Prejel/a boš tudi informacije in orodja, s katerimi si boš lahko pomagal/a med izpiti, pri učenju, ter tako posegal/a po boljših rezultatih ali dosegal/a svoje cilje z večjo lahkoto.

Pozor, število mest je omejeno, zato ne odlašaj in se prijavi na na info@kampus.si. Vstopnine ni!

In še nekaj besed o predavatelju: Gregor Šikman je certificiran učitelj za začetni in nadaljevalni ThetaHealing® seminar, ter napredna ThetaHealing® seminarja ''Manifestacija in Obilje'' in ''Intuitivna Anatomija''. Pridobljen ima tudi mojstrski naziv za Usui in Imara Reiki, je facilitator za Access Bars, učitelj za Angelskega Terapevta ter facilitator za Access Consciousness telesne procese. Je tudi ustanovitelj in vodja centra za osebno in duhovno rast Tempelj Srca v Mariboru.  Če želiš izvedeti še kaj več, sledi povezavi: http://www.sacret-life.com/member/gregor-sikman/

Se vidimo!

 
 
 
 
 
6
7
8
9
10
11
12
 
 
 
 
 
 
 
13
14
15
16
17
18
19
 
14/02/2017 - 20:00
2. Študentski Valentinov ples

2. Študentski Valentinov ples

Center za obštudijsko dejavnost Univerze v Ljubljani in Študentski dom Ljubljana vabita vse študente in druge zainteresirane na 2. Študentski Valentinov ples, ki bo v torek, 14. 2. 2017, od 20.00 ure naprej, v menzi Rožna. Vabljeni, da sezavrtite v ritmih standardnih in latinsko-ameriških plesov.

Po odličnem odzivu prvega Študentksega plesa in na željo udeležencev je pred name že 2. Študentski Valentinov ples. Ni pomembno, da ste v paru, ali zaljubljeni - le ples morate imeti radi. Ponovno bomo plesali v ritmih standarnih plesov: 
* angleški valček
* tango
* dunajski valček
* foxtrot - quickstep
in nekaterih latinsko-ameriških plesov:
* samba
* salsa
* rumba

Dress code: classy 

Vstop je prost!

Za več informacij spremljaj FB dogodek: https://www.facebook.com/events/1100542216723662/
 

 
15/02/2017 - 17:00
Brezplačen seminar Vsa vprašanja v zvezi z vpisom na fakulteto, postopkom prepisa in prehoda ter vpisom na vzporedni študij in študij diplomantov

Brezplačen seminar Vsa vprašanja v zvezi z vpisom na fakulteto, postopkom prepisa in prehoda ter vpisom na vzporedni študij in študij diplomantov

Zavod Študentska svetovalnica vas v sklopu projekta POS(R)EDUJEM ZNANJE vljudno vabi na brezplačen seminar Vsa vprašanja v zvezi z vpisom na fakulteto, postopkom prepisa in prehoda med študijskimi programi ter vplisom na vzporedni študij in študij diplomantov. Seminar bo potekal v sredo, 15. februarja 2017, ob 17.00, v prostorih Zavoda Študentska svetovalnica (Kersnikova 4, 1. nadstropje). .

Kako naj oddam prijavo za vpis na visokošolski študij? Kako in kdaj poteka vpis na višje šole? Ali lahko svoje študijske želje po oddaji prijave še spremenim? Se moram pred prepisom izpisati iz prejšnje fakultete? Moram prijavo za vpis po merilih za prehode oddati že sedaj? Kaj je to vzporedni vpis? Kakšni so pogoji za vpis na vzporedni študij? Kaj je to študij diplomantov?

Odgovore na takšna in podobna vprašanja vam bomo svetovalci podali na seminarju, kjer vam bomo na kratko razložili kakšne vrste vpisa na fakulteto poznamo, kakšen je potek vpisa, prepisa in prehoda, kakšne možnosti ima študent v primeru, ko mu sedanji študijski program ni všeč, prav tako pa bomo odgovorili na vsa druga vprašanja, ki so povezana s študijem. Seminar spada v cikel pravnih delavnic in seminarjev, ki potekajo enkrat mesečno.

Udeležba je BREZPLAČNA. Zaradi lažje organizacije dogodka vse zainteresirane prosimo za predhodno prijavo na info@svetovalnica.com.

Lepo vabljeni!

 
 
 
 
 
20
21
22
23
24
25
26
 
 
 
23/02/2017 - 19:00
Speak Up! No Limits! inspired by Lidl Slovenija

Speak Up! No Limits! inspired by Lidl Slovenija

Zavod Ypsilon bo v četrtek, 23. februarja 2017, ob 19. uri v SiTi Teatru priredil izjemen dogodek Speak Up! No Limits! inspired by Lidl Slovenija. V doživetje brezmejnega vas bodo zapeljali izvrstni govorniki, ki vas bodo navdihnili, da začnete premikati meje v svojih glavah.

Navdih, strast in aktivno delovanje so najpomembnejši elementi srečnega in izpolnjenega življenja. Z dogodkom želijo spodbuditi vse, da uresničite svoje sanje. Zamajati meje in se podati izven okvirov ni preprosto dejanje. Na dogodek so zato povabili odličnega Miha Mazzinija, katerega pisateljski uspehi so dokaz, da je mogoče pluti proti toku, se ravnati po navdihu srca in pri temtudi uspeti. Miha Mazzini bo z nami delil svoj pogled na meje, ki jih imamo v glavah in kako vplivajo na kakovost naših življenj.

Na dogodku bo nastopilo 6 govornikov, ki bodo z nami delili svoje zgodbe. Spremljajte jih, saj jih bodo razkrivali postopoma. Kje? Na Facebooku (@zavod.ypsilon), LinkedInu (Zavod Ypsilon) in spletni strani ypsilon.si bodo redno objavljali novosti o govornikih, gostih in presenečenjih, ki jih pripravljajo. Najdete jih tudi na Twitterju (@ZavodYpsilon) in Instagramu (@zavod_ypsilon).

Karte za vse zgodnje ptice, ki ne želite ničesar zamuditi, so že na voljo. Če menite, da bi morali bolj pogumno sprejemati izzive in končno stopiti ven iz cone udobja, storite prvi korak in čim prej rezervirajte svojo karto:http://bit.ly/SpeakUpNoLimitsInspiredByLidlSlovenija

Inspire yourself. Follow your passion. Make it happen.

Se vidimo.

Partner dogodka je Lidl Slovenija, Ustvarimo boljši svet: http://www.boljsi-svet.si/.

 

 
 
 
 
27
28
1
2
3
4
5