Nahajate se tukaj

DELAVNICA UPRAVLJANJA POSLOVNIH OPERACIJ S PROGRAMSKO OPREMO SAP

genericsou_3.png

DELAVNICA UPRAVLJANJA POSLOVNIH OPERACIJ S PROGRAMSKO OPREMO SAP / 11. december ob 18. uri na Kampusu

Programski paket SAP ima vedno večjo veljavo v vseh sektorjih gospodarstva. Prav zaradi njegove široke možnosti za uporabo je znanje o uporabi programskega paketa med delodajalci
vedno bolj cenjeno. Izobraževanja s prakso o programskem paketu so trenutno izjemno draga in posledično tudi nedostopna, v kolikor se podjetje odloči izobraziti svoje zaposlene za delo z
omenjenim programom. Udeleženke in udeleženci bodo spoznali kako program v osnovi deluje in zakaj je znanje o programu vedno bolj pomembno. Na delavnici bo predstavljen tudi zgodovinski okvir programa in njegove možnosti za aplikacijo.

PRIJAVA (udeležba je brezplačna): https://forms.gle/fvyzW8zCB4cUkGa28

PREDAVATELJA:
Jure Kuleto je predavatelj na področju programskega paketa SAP na fakulteti MLC. Je diplomirani poslovni pravnik in izobraževanje nadaljuje na magistrskem študiju iste smeri. Zaposlen je v Pivovarni Laško Union d.o.o. kot vodja poslovnih aplikacij na oddelku IT. Delo v okolju SAP je eden izmed njegovih vsakodnevnih izzivov za optimiziranje delovnih in logističnih procesov.

Simon Krušec je predavatelj na področju programskega paketa SAP na fakulteti MLC, znanja širi tudi na področju optimiziranja poslovnih tveganj. Je diplomirani poslovni pravnik in izobraževanje nadaljuje na magistrskem študiju iste smeri in se specializira za področje poslovne analitike.Sam že več let dela v uspešnem podjetju z računalniško informatiko, zato vidi priložnost pri uporabi programskega paketa SAP v realnem poslovnem okolju.

Se vidimo!