Nahajate se tukaj

SPOZNAVNI TEK VSEH FAKULTET

picture2_0.jpg

Je ena od tvojih zaobljub v letošnjem študentskem letu tudi redna telesna aktivnost? Te zanimajo tek, joga ali druge športne aktivnosti? Potem se nam pridruži v četrtek, 13. oktobra, ob 17.00 na Študentskem kampusu, kjer te člani ekipe adidas Runners Ljubljana popeljejo na spoznavni tek vseh fakultet!

Tek po Tivoliju bo vodilo več trenerjev, zato bo primeren tako za popolne začetnike kot tudi izkušene tekače, na koncu pa te bo na cilju čakalo še darilo.

Pred tekom pa bosta kapetana adidas Runnersov Blaž Strožer in Tamara Manojlovič predstavila vse ugodnosti, ki ti jih adidas Runnersi brezplačno nudijo skozi celo leto!

Članstvo v skupnosti ti poleg treningov teka, joge in treningov moči med drugim omogoča individualne konzultacije s trenerji, posvet z nutricionisti in celo startnine za maratone po celi Evropi!

adidas Runnersi so energija, spodbuda, prijatelji, ekipa. So posamezniki z isto vizijo – postati najboljša različica samih sebe. Pridruži se tudi ti – ČLANARINA IN TRENINGI SO BREZPLAČNI!

Start in zaključek 5-kilometrskega teka bo na Študentskem Kampusu, na Pivovarniški ulici 6 v Ljubljani.