Nahajate se tukaj

Marihuana marš

Ljubljana, 11/04/2024 - 12:00
mm-24-banner_0.png

‼️ČAS ZA SPREMEMBE JE ZDAJ!‼️

IZOBRAŽUJEMO, INFORMIRAMO IN PROTESTIRAMO proti nesmiselni prohibiciji konoplje.

Marihuana Marš bo tradicionalno potekal 18.04.2024 na Kongresnem trgu v parku Zvezda, kjer se bomo podporniki zbrali in poudarili javni interes za legalizacijo konoplje.

Legalizirajmo naravo

Zametki političnega shoda Marihuana Marš segajo že v leto 2001. Od takrat je organiziranje in uresničevanje že večkrat spremenilo svojo formo in lokacijo, poslanstvo pa ostaja isto. Po rekordni udeležbi lani bo letos protestiranje odločilno. Nemčija je legalizacijo že izvedla, naslednji v vrsti smo mi. Pokažimo odločevalcem, da ima ideja veliko družbeno težo

Dogajanje bo spremljala živa glasba ter obilica zanimivih in informativnih aktivnosti. Dogodek se prične ob 14:00 in zaključi ob 22:00. V parku Zvezda bomo skupaj protestirali proti škodljivim politikam na področju konoplje ter se sproščali ob prijetnih melodijah znanih slovenskih izvajalcev in različnih zabavnih aktivnostih. Ob tem pa se bodo na stojnicah predstavljala različna podjetja, stranke in nevladne organizacije, ki podpirajo naš skupen cilj in težijo k družbenemu napredku legalizacije konoplje. Po dogodku sledi after party v klubu K4 s priznanimi slovenskimi DJ-ji.