Nahajate se tukaj

PM CAREER OPPORTUNITY – PROJEKTNI MANAGEMENT

picture3_0.jpg

Prihodnost postaja vse bolj projektna in zaposlitve tudi. Ne glede na to kaj študiraš ali kje si želiš delati, povsod se dela na projektih, zato so znanja in veščine projektnega managementa odlična odskočna deska za začetek uspešne kariere. Čeprav so tako nujna in pomembna, jih v potrebnem obsegu ni mogoče pridobiti na slovenskih fakultetah. Zato Ready4FuturePM 2022.

Za znanje in izkušnje ti tudi ni treba čakati na prvo zaposlitev oz. da te vključijo v prve projekte, lahko ga pridobiš že sedaj!

Če te zanima več o tem, kako izgleda delo ter kako postati dober vodja projekta, se nam pridruži na uvodni predstavitvi Ready4FuturePM, kjer bomo člani Združenja PMI Slovenia, Ljubljana Chapter (podružnica PMI® največje organizacije, ki povezuje strokovnjake iz projektnega management na svetu).

V sodelovanju s ŠOU Ljubljana bomo predstavili zakaj je projektni manager karierna priložnost, katera znanja so potrebna, da to postaneš in kako jih pridobiš.

 

Predavatelja:

Andreja Križnič (PMP, več kot 23 let izkušenj, PMI Authorized training Partner Instructor) in Marko Golob (PMP, predsednik združenja PMI Slovenija) bosta z ostalimi kolegi iz prakse delila svoje znanje in izkušnje.

Govorili bomo o:

priložnostih doma in v svetu (zakaj so vodje projektov tako iskani)

potrebnih kompetencah

konkretnih izkušnjah, certifikatih in gradnji kariere

ter o brezplačnem izobraževalnem programu “Ready4Future PM”, ki bo potekal v študijskem letu 2022/23

Predavanje bo potekalo v slovenskem jeziku.